Opening BatensteinBuiten WoerdenSport 1 april

De opening van BatensteinBuiten op zaterdag 1 april jl. was een groot succes! Ondanks het matige weer was de opkomst goed. Alle aanwezigen hebben kunnen zien hoe de vrolijk gekleurde waterspeeltuin voor het komende seizoen officieel weer in gebruik werd genomen. De aanwezige kinderen hebben heerlijk kunnen genieten. Er werd direct met de waterkanonnen gespeeld, er werd geklauterd en geklommen, er werd gesmuld van suikerspinnen, kinderen gingen trots naar huis met ingevlochten haren, mooie glittertattoos en geweldige ballonnendieren van Clown Zappie.

Diverse kinderen en ouders namen enthousiast deel aan de bootcamp demo. Zij maakten gebruik van de faciliteiten van het sportplein dat dit jaar is toegevoegd aan de populaire speelplaats. Op het sportplein kan komend seizoen (tot 23 oktober) freerunning, calisthenics en bootcamp worden beoefend.

BatensteinBuiten is komend seizoen iedere dag geopend van 9.00 tot 21.00 uur, tenzij het eerder donker of slecht weer is. De speelplaats is leuk om te bezoeken als dagje uit met het hele gezin. Er is een waterspeeltuin (spraypark), een 12 holes midgetgolfbaan, airtrampoline, een klim- en klauterplaats, een zandpeelplaats, een tokkel/kabelbaan en een verjaardagshut om de leukste kinderfeestjes in te houden. Op het ruime terras van Batenstein Eten & Drinken kun je genieten van lekkere koffie, zomerse salades, luxe belegde broodjes, tosti’s, patatjes of pannekoeken.