20170614 161835

BatensteinBuiten sluit het tweede seizoen succesvol af. Vanaf de opening op 1 april jl. heeft BatensteinBuiten ruim 21.000 bezoekers mogen ontvangen. Op drukke dagen bevonden zich op het speelterrein meer dan 350 bezoekers die genoten van alle faciliteiten op het gratis toegankelijke speelterrein.

Zondag 22 oktober is voorlopig de laatste dag dat alle faciliteiten in BatensteinBuiten beschikbaar zijn. In het winterseizoen blijft bij mooi weer de mogelijkheid om in BatensteinBuiten te spelen, maar staat de spraytuin uit en is het springkussen niet toegankelijk. De wintermaanden zullen worden gebruikt voor het nodige onderhoud, zoals onder meer een nieuwe coating voor de spraytuin

Batenstein Eten & Drinken introduceert ook een nieuwe menukaart met verrukkelijke winterse gerechten, zoals een broodje beenham, een gehaktbal zoals oma hem nog maakte en een worstenbroodje. Hiervan kan ook in de winter in de zon worden genoten, want het terras blijft bij mooi weer toegankelijk.

Vanaf 1 april 2018 zullen alle faciliteiten in BatensteinBuiten weer worden opengesteld.