Dukkie Pasen voor web 1200x800px

Op 2e Paasdag zijn er leuke activiteiten in het Batensteinbad én in BatensteinBuiten! Heb jij je A-diploma al? Vanaf 10.00 is het Batensteinbad geopend en kun je paaseieren opduiken van de bodem van het zwembad. Voor elk opgedoken eitje krijg je een leuk prijsje!

In BatensteinBuiten liggen heel veel paaseitjes verstopt! Om stipt 11.00 gaan de deuren naar BatensteinBuiten open en mag iedereen de eitjes komen zoeken. Wie weet vind jij het Gouden Ei, waar een mooie prijs aan verbonden is! Er zijn meerdere leuke prijzen te winnen en natuurlijk mogen alle gevonden eitjes gekleurd en versierd worden.

Voor de toegang tot het Batensteinbad geldt de reguliere entreeprijs. Toegang tot BatensteinBuiten is gratis. Aanmelden voor de activiteiten is niet nodig.

Volledige programmering op 2e Paasdag (maandag 2 april):

10.00 – 12.00 uur             BanenZwemmen (wedstrijdbad)

10.00 – 16.00 uur             VrijZwemmen met paaseieren duiken (recreatiebad)

12.00 – 16.00 uur             VrijZwemmen met paaseieren duiken (wedstrijdbad)

11.00 – 16.00 uur             Paaseieren zoeken in BatensteinBuiten met leuke prijzen! Je gevonden paaseieren mag je zelf schilderen en versieren. Om stipt 11.00 uur gaan de deuren naar BatensteinBuiten open.