Op zaterdag 31 maart heeft Thijs van den End in het Batensteinbad in Woerden de diploma’s uitgereikt aan alle 23 kinderen die hebben afgezwommen voor het B-diploma. Gepassioneerd zwemmer Thijs vertelde dat hij wekelijks 20 uur traint voor de kwalificatie voor de Paralympische Spelen in 2020. De meeste vragen die door de kinderen werden gesteld gingen over de manier waarop Thijs kan zwemmen met slechts een been. Thijs was erg populair en veel kinderen wilden graag een handtekening van Thijs mee naar huis nemen.

Thijs is een bekende Woerdense paralympische zwemmer én wereldrecordhouder op de 200 meter rugslag. Sinds maart 2017 is Thijs ambassadeur van WoerdenSport. Momenteel traint hij hard om zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen van Tokyo in 2020.

Thijs heeft als kind ook zijn A, B en C diploma’s bij Batensteinbad gehaald en is nu als Paralympisch zwemmer een ware topsporter.

WoerdenSport sponsort Thijs van de End voor een succesvolle kwalificatie voor de Paralympische Spelen van Tokyo in 2020.