Na het overweldigende succes van vorig jaar wordt de Zwemvierdaagse ook dit jaar weer in Woerden georganiseerd. Het evenement vindt plaats in het Batensteinbad in samenwerking met ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en de Watervrienden.

De Zwemvierdaagse vindt plaats van dinsdag 3 juli tot en met vrijdag 6 juli. Er kan dagelijks worden gezwommen van 18.30 tot 20.30 uur. Er kunnen drie afstanden worden gezwommen die verdeeld worden over de vier dagen: de 1.000 meter (250 meter per avond), 2.000 meter (500 meter per avond) en 4.000 meter (1.000 meter per avond).

Op dinsdag 3 juli opent Clown Zappie de 30e Zwemvierdaagse in het Batensteinbad op feestelijke wijze en zal gedurende de avond zijn ballonnenkunsten vertonen. De Zwemvierdaagse belooft het meest gezellige sportieve evenement van het jaar te worden met een wedstrijd spijkerbroek hangen, een sokken wedstrijd, marshmallows en popcorn roosteren door het Beweegteam Woerden, een waterpolo clinic door ZPC Woerden, een free run clinic door Fast Forward Sports, zwemmen onder het genot van muziek van The Blue Veins en een knallende disco ter afsluiting!

Tijdens de Zwemvierdaagse zijn er in Batenstein Eten & Drinken speciale dagkortingen op chips, snoep en friet. Ook is er gedurende de Zwem4daagse mogelijkheid om met korting een heerlijke avondmaaltijd te nuttigen, variërend van een maaltijdsalade met een kopje koffie of thee tot een pannenkoek met een ijsje.

Jong en oud, goede zwemmers of juist niet. Het maakt allemaal niet uit. Iedereen met een A-diploma kan meedoen! Je zwemt in jouw eigen tempo de afstand waar jij je prettig bij voelt! Kijk hier voor het volledige programma en inschrijven.