WoerdenSport neemt deel aan de AH Sportactie. Via de vouchers van de AH kun je gratis sporten bij de zwembaden van WoerdenSport; het Batensteinbad in Woerden en H2O in Harmelen. Haal je sportvoucher bij de AH, activeer je code op www.ahsportactie.nl en maak een keuze uit het grote aanbod van lessen bij WoerdenSport.

Van 5 t/m 11 november zijn er veel leuke gratis activiteiten in het zwembad. Er is voor elk wat wils!
Zoals bijvoorbeeld AquaJoggen, waarbij je gebruik maakt van een wetbelt en je spiergroepen kunt trainen die buiten het water minder goed getraind kunnen worden. Of kies voor TrimZwemmen om op een afwisselende manier aan je conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen te werken. Voor aanstaande mama’s is er AquaMama, zodat je ook tijdens je zwangerschap heerlijk kunt blijven bewegen. Neem je baby, dreumes of peuter mee naar UkkieZwemmen, waarbij spelenderwijs je kindje watervrij wordt gemaakt. MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen) is geschikt voor mensen die het belangrijk vinden soepel en gezond te blijven en door het extra verwarmde water is de kans op blessures minimaal. En er is nog veel meer keuze!

Kijk voor het aanbod in onze zwembaden op www.ahsportactie.nl. Schrijf je direct in, want voor alle lessen is het aanbod beperkt en vol is helaas vol! Dit is je kans om een keertje gratis én vrijblijvend mee te doen met een van onze leuke lessen. Kom ook en doe mee!