Met Paralympisch zwemmer Thijs van den End

Op zondag 11 november krijg je een uniek kijkje in de zwemtrainingen van Woerdense paralympiër Thijs van den End. Maar niet alleen kijken. Je kan met én tegen Thijs van den End zwemmen! Thijs zal tips geven om beter te zwemmen, maar zal je ook uitdagen om sneller te zijn dan hij is. Durf jij het aan? We starten om 13.00 uur met trainen. Je kan je hiervoor aanmelden op de dag zelf.

Thijs werkt hard aan zijn training voor de Paralympische Spelen in Tokyo 2020. Afgelopen periode heeft hij al bewezen dat hij zich bij de top mag plaatsen door zilver en brons te zwemmen op het EK in Dublin. Als sponsor van Thijs zijn wij dan ook erg blij dat hij tijd wil maken om met onze gasten te komen trainen en een wedstrijd te zwemmen.

Wil je meer weten over Thijs? Na het zwemmen organiseren we een “Vraag maar raak” uurtje met Thijs in het gezellige Batenstein Eten & Drinken. Dit zal rond 15:15 uur starten.
Ken je de blog van Thijs al? Lees meer op : https://woerdensport.nl/op-weg-naar-tokyo/

Graag tot 11 november!