mening 2 20180512091108114

Het Batensteinbad in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen worden sinds de zomer van 2015 door WoerdenSport geëxploiteerd. Sinds die tijd is er een hoop veranderd qua dienstverlening en activiteiten. Zo zijn de buitenactiviteiten van BatensteinBuiten geïntroduceerd, hebben de horecagelegenheden een restyling ondergaan en is er geïnvesteerd in de medewerkers om een betere service te bieden.

Nu is het tijd om de balans op te maken. Dit doen we met een enquête onder al onze bezoekers. Hoe staan de zwembaden en haar activiteiten ervoor? Wat gaat er goed en wat verdient aandacht? Met deze informatie willen medewerkers, management en het bestuur een nog betere klantbeleving realiseren.

Interesse om aan het onderzoek mee te doen? Deelnemen kan door de enquête voor 18 februari in te vullen via de websites van een van de twee zwembaden. Onder de deelnemers worden drie goodie bags verloot.