AfbeeldingMaart

Waterpolo, Disco Fun & BatensteinBuiten

Maart heeft weer Fun op de agenda voor kinderen.

We beginnen op zondag 10 maart met SundayFun in Recreatiecentrum H2O, Harmelen. Onze badmeesters en -juffen geven een leuke waterpolo clinic voor kinderen met een A diploma. Je krijgt uitdagende opdrachten, toegepast op jouw niveau. Leer de slimme moves met de bal in het water. En natuurlijk sluiten we af met een wedstrijdje. Versla jij de tegenstander?

Op zondag 24 maart staat er een nieuwe KidsFun in Recreatiecentrum H2O, Harmelen gepland. Onze zaal omgetoverd tot een gezellige disco voor kinderen tot 12 jaar. De gekleurde disco lampen gaan aan; de boxen op lekker luid! Het team van Elise’s Events helpt jou helemaal in style op de dansvloer: kies je outfit, laat je opmaken en knutsel je eigen microfoon.

Lees meer over de events op:
www.facebook.com/pg/h2oharmelen/events/

En er is meer…

Op 31 maart gaat BatensteinBuiten weer open! Er kan weer naar hartenlust worden geschommeld, op het springkussen salto’s worden gemaakt, geklommen en gespetterd in de verkoelende spraytuin. Kom ook gezellig Midgetgolf spelen! Per persoon slechts € 4,20 per rondje van 12 holes.

Ons gezellige terras van Batenstein Eten & Drinken is natuurlijk ook weer open voor bijvoorbeeld de heerlijke maart special: broodje Pulled Chicken met BBQ saus (slechts 3,75€).

De hele zomer is ons gratis speelterrein weer iedere dag toegankelijk.
Meer informatie over BatensteinBuiten vind je hier: https://batensteinwoerden.nl/batensteinbuiten/