Batenstein AquaBootcamp

Vanaf 27 maart a.s. biedt het Batensteinbad een nieuwe les aan: AquaBootcamp. De les is een combinatie van oefeningen in de buitenlucht en een training in het zwembad. De eerste les op woensdag 27 maart van 20.30 tot 22.15 uur is een gratis proefles.

Zwembadmanager Robert Lander: ‘AquaBootcamp is een primeur voor Woerden, want een combinatieles van oefeningen op het gras en in het water is nog niet eerder aangeboden. De les belooft een uitdagende mix van oefeningen te worden. Het trainingsdeel dat buiten wordt gegeven, kan het best worden vergeleken met een Bootcamp les. Het mooie is dat iedereen mee kan doen, want je bepaalt je eigen trainingsniveau.’

De AquaBootcamp les vindt vanaf 27 maart iedere woensdagavond plaats van 20.30 tot 22.15 uur. De les bestaat uit een half uur durende buitentraining in BatensteinBuiten. Vervolgens trainen de deelnemers een half uur in het wedstrijdbad in Batenstein. De training verschilt iedere week. Voor extra intensiviteit wordt zowel in als buiten het zwembad gebruik gemaakt van gewichten, tubes en andere materialen.

De prijs van een losse les van 1,5 uur is € 9,75. Voor een 12-badenkaart betalen deelnemers € 97,50.

Deelnemers kunnen zich voorafgaand aan de (proef)les melden bij de receptie van het Batensteinbad.