bedankt v2

Op 30 januari jl. startte een klanttevredenheidsonderzoek onder bezoekers van het Batensteinbad in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen. Beide zwembaden worden sinds de zomer van 2015 door WoerdenSport geëxploiteerd. De uitkomsten van het onderzoek maken inzichtelijk op welke manier de bedrijfsvoering wordt ervaren en waar er verbeterpunten zitten.

Ruim 650 respondenten deden mee aan het onderzoek, waarbij vooral opviel dat beide zwembaden ruime voldoendes scoren op de algehele klantbeleving en op de zwemlessen. Zwembadmanager Robert Lander: ‘We hebben met ons gehele team de afgelopen jaren hard gewerkt om onze zwembaden te verbeteren en we zijn erg blij met de overwegend positieve waardering van onze bezoekers. We zijn eveneens verheugd over de positieve resultaten van de investeringen in beide horecagelegenheden Eten & Drinken en met de hoge waardering voor BatensteinBuiten. Onze mooie midgetgolfbaan blijkt aan te slaan en binnenkort kan er buiten ook tafeltennis gespeeld worden en is naast het springkussen ook een trampoline aanwezig. Voorts start binnenkort AquaBootcamp, een mooie en uitdagende combinatie van zwemmen en bootcamp.’

Voor zowel Batenstein als voor H2O was de algehele score ruim boven de 7. Dat geldt ook voor de waardering voor de zwemlessen in beide locaties. BatensteinBuiten is gewaardeerd met een 8.

De medewerkers van beide zwembaden willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun feedback. Ze hopen iedereen binnenkort weer in één van de twee zwembaden te verwelkomen.