Nieuwe logo 50 jaar zwem4daagse 002

Na het overweldigende succes van vorig jaar wordt de Zwemvierdaagse ook dit jaar weer in Woerden georganiseerd. Het evenement vindt plaats in het Batensteinbad in samenwerking met ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en de Watervrienden.

Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 juli 2019 vindt de Zwemvierdaagse plaats, hét evenement dat sportiviteit en gezelligheid combineert! Iedere dag kan er worden gezwommen van 18.30 tot 20.30 uur. Er kan worden gekozen uit 250, 500 of 1000 meter per avond. Alle deelnemers krijgen een medaille en een oorkonde. Er zijn tijdens de Zwemvierdaagse veel leuke activiteiten gepland! Het programma van alle activiteiten kan je hieronder vinden of op facebook.

 

NIEUW: je kan je meters dit jaar ook zwemmen tijdens de reguliere tijden voor het banenzwemmen tussen 9 en 12 juli.

 

Dinsdag 9 juli om 18.30 is de feestelijke opening met El Capstok. Deze artiest gaat gezellige live muziek spelen. Tussen 18.45 en 20.30 is het BanenZwemmen en zwemt het bestuur de eerste baantjes. Vergeet ook niet je mooiste, meest kleurrijke, tropische bloemenketting mee te nemen. Misschien win je een leuke prijs in de bloemkettingwedstrijd! Je kunt je ook al opgeven voor de Kids BootCamp op donderdag. Vol=Vol!

Woensdag 10 juli opent Clown Zappie de zwemvierdaagse en gaat hij prachtige ballon vrienden maken voor wie er eentje wil. Tussen 18.45 en 20.30 is het BanenZwemmen ook kan je kennis maken met de sport; waterpolo! Houd jij tijdens de Waterpolo instuif je hoofd boven water met een bal in je hand? Je kunt je deze dag ook voor het laats opgeven voor de Kids BootCamp op donderdag. Vol=Vol!

Donderdag 11 juli is er tussen 18.30 en 20.30 het BanenZwemmen. Deze dag organiseert het Beweegteam Woerden tussen 19.00 en 21.00 allemaal leuke spelletjes en vergeet niet de Kids Bootcamp. Deze zal tussen 19.30 en 20.15 plaatsvinden. Je kan je hiervoor op dinsdag en woensdag inschrijven! Vol=Vol

Vrijdag 12 juli wordt de laatste dag om 18.30 geopend door de jongste en oudste deelnemer. Vervolgens is er tussen 18.45 en 20.30 het Banenzwemmen. Tussen 19.00 en 19.30 wordt de winnaar van de mooiste, meest kleurrijke, tropische bloemenketting uitgereikt. Na deze festiviteiten gaan we deze week swingend en spetterend afsluiten met een knallende Disco!

BatensteinBad en BatensteinBuiten beschikken over een prachtige ruimte, waar je gedurende de Zwemvierdaagse ook terecht kunt voor een heerlijk ‘echt’ kopje koffie of thee. Erg fijn om even te ontspannen. In de sfeervolle eetgelegenheid kun je genieten van vers gebakken broodjes, salades en de lekkerste tosti’s van Woerden en omstreken. Uiteraard is er een ruime keuze uit hartige en zoete snacks, zoals frietjes en ijs. Ook zullen er speciale hapjes en drankjes aanwezig zijn in de tropische sfeer van de Zwemvierdaagse!

 

Jong en oud, goede zwemmers of juist niet. Het maakt allemaal niet uit. Iedereen met een A-diploma kan meedoen! Je zwemt in jouw eigen tempo de afstand waar jij je prettig bij voelt! Schrijf je bij de receptie of klik hier.