ExitGlijbaan scaled

WIN 25x gratis zwemmen!

Verzin een naam voor de vernieuwde glijbaan.

Onze glijbaan is geheel vernieuwd! De vernieuwde glijbaan wordt op 22 januari 2020 officieel geopend. We schrijven daarom nu een prijsvraag uit: verzin een naam voor de vernieuwde glijbaan. De winnende naam wordt op 14 januari gekozen en de winnaar wint vijfentwintig keer gratis zwemmen!

De nieuwe glijbaan biedt veel leuke extra’s. Er is een wedstrijdelement toegevoegd, waarbij de snelheid van jouw rit wordt gemeten. Ook bevinden zich meerdere touchpads in de baan, waarvan je er tijdens je rit zoveel mogelijk moet aanraken. Daarnaast kun je uit vier thema’s kiezen, met licht en geluid voor jouw rit.

Op donderdag 19 december wordt de glijbaan in gebruik genomen, dus je kan dan alvast inspiratie opdoen voor de leukste naam!

Interesse om aan de prijsvraag mee te doen? Deelnemers kunnen de gekozen naam VOOR 14 januari 2020 achterlaten in een bericht via de Facebook pagina: https://www.facebook.com/batensteinbad/  of stuur een e-mail aan communicatie@woerdensport.nl

Heel veel succes!