collectie Web voorjaar 2020

Lasergamen, Carnaval Disco & vernieuwde glijbaan

In de voorjaarsvakantie hebben we weer Fun op de agenda.

We beginnen op vrijdag 21 februari met Carnaval Disco in BatensteinBad. Kom verkleed naar het DiscoZwemmen met je leukste tropische carnaval outfit (geen schminck of schoenen ivm hygiëne in het water).

Op maandag 24 februari kan je ringduiken in het BatensteinBad.

Dinsdag 25 februari hebben we tropische sferen in het BatensteinBad met tropische spelletjes en je mag natuurlijk je leukste zonnehoed en/of zonnebril opzetten.

Donderdag 27 februari hebben we op beide locaties veel fun. In BatensteinBad ligt de Klim & spring spin in het water. In Recreatiecentrum hebben we een leuk zwembad parcours en lasergamen in de zalen! In samenwerking met het Beweegteam Woerden maken we er een vette dag van!

En er is meer…

We hebben een geweldige vernieuwde glijbaan! De baan heet nu ‘Turbo Dukkie’ en hij heeft hele leuke thema’s met licht en geluid. Hij meet je snelheid en hoe snel je de touchpads onderweg raakt. Kom deze voorjaarsvakantie de beste tijd verbeteren en daag je vrienden uit!

Trek gekregen na al dat zwemmen en spelen? In Batenstein Eten & Drinken hebben we een tropisch broodje met mozzarella, kipfilet en ananas (slechts 3,95€).

Voor meer details over alle activiteiten klik hier.