peuter baby zwemmen

Op dinsdag 25 februari (tijdens de voorjaarsvakantie) is er een Inloop UkkieZwemmen. Je kunt deelnemen met je Ukkie én tegelijkertijd zijn of haar broertjes en/of zusjes ook meenemen naar het zwembad!

Hoe werkt het

Je kunt – net zoals altijd – met je Ukkie terecht bij het UkkieZwemmen. Neem gerust je andere kinderen mee! Een tweede ouder is uiteraard ook van harte welkom!

Oudere kinderen zonder diploma

Als je oudere kinderen nog geen diploma hebben, mogen zij ook deelnemen aan het Ukkiezwemmen. Er is een leuk parcours die de oudere kinderen tijdens de les mogen afleggen. Mocht je Ukkie het leuk vinden, dan kan hij of zij direct spelenderwijs ook deze leuke en iets uitdagender oefeningen doen.

Oudere kinderen met minimaal diploma A

Als je oudere kinderen minimaal een A-diploma hebben, mogen zij spelen in het extra verwarmde bad of recreatiebad (afhankelijk waar de les UkkieZwemmen plaatsvindt). Er is voor deze kinderen extra toezicht in het zwembad. Het is uiteraard ook mogelijk om een extra ouder te laten meezwemmen.

Tropisch Zwemmen

Vanaf 11.00 tot 14.30 uur is er Tropisch Zwemmen in het recreatiebad. Je bent samen met je Ukkie, kinderen en eventueel tweede ouder uiteraard van harte welkom om tijdens deze uren te blijven recreatiezwemmen.

Tijden

De tijdstippen wijken iets af van het reguliere rooster:

09.00 – 9.30 uur:        UkkieZwemmen voor baby’s van 6 weken tot 6 maanden

09.30 – 10.00 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 6 tot 12 maanden

10.00 – 10.30 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 12 tot 24 maanden

10.30 – 11.00 uur:      UkkieZwemmen voor peuters van 2 en 3 jaar

Tarieven

Voor het UkkieZwemmen gelden de volgende tarieven*:

  • € 7,60 voor een Ukkie met 1 ouder
  • Overige kinderen € 3,90 per kind
  • Volwassenen € 4,35 per volwassene (voor 65+ geldt € 3,90 per volwassene)

Vragen?

Die beantwoorden we graag! Je kunt terecht bij de receptie van het zwembad of stuur een email naar communicatie@woerdensport.nl.

*Deze tarieven zijn gebaseerd op de prijzen voor een los bad. Als je in het bezit bent van een badenkaart, dan gelden de tarieven met korting.