Uitgesteld

Op zaterdag 28 maart 2020 zouden de WoerdenSport Specials plaatsvinden. In verband met de uitbreiding van het corona virus heeft WoerdenSport moeten besluiten om WoerdenSport Specials, de sportdag voor mensen met een beperking, te verplaatsen van 28 maart naar oktober 2020.

Wij richten ons met deze voorzorgsmaatregel op het verkleinen van het risico op besmetting van de deelnemers en hun begeleiders, die uit een brede regio komen en tot een mogelijk kwetsbare groep behoren. We hopen alle deelnemers in goede gezondheid te mogen ontvangen op de WoerdenSport Specials in oktober 2020.

WoerdenSport Specials zal in oktober worden gehouden in Batensteinbad in Woerden. Een uniek project voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wat gaat er gebeuren? Je kunt in twee zwembaden zwemmen en er worden activiteiten georganiseerd zoals een challenge, aquajogging, waterbasketbal en nog veel meer. Daarnaast is er een uitdagende glijbaan en kan je ontspannen in de jacuzzi en stoomcabine.