Gesloten

Met de uitbreiding van de maatregelen rondom het coronavirus CORVID- 19 hebben we moeten besluiten om de zwembad locaties Batenstein  in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen te sluiten tot ten minste 6 april 2020.

We volgen nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus en volgen de adviezen en richtlijnen van de GGD, het ministerie en het RIVM op. Op basis van het meest recente advies zijn we daarom per direct gesloten. Dit geldt daarmee ook voor BatensteinBuiten en H2O Zalen.

 

Alle WoerdenSport badenkaarten en alle betalingen voor zwemlessen worden opgeschort. Dit houdt in dat het tegoed blijft staan tot de baden weer zijn geopend voor zwem-, aqualessen, banenzwemmen en andere activiteiten.

 

Voor alle bijeenkomsten in H2O Zalen geldt dat de reserveringen in de periode tussen heden en 6 april 2020 kosteloos komen te vervallen.

 

We hopen u allen in goede gezondheid kunnen verwelkomen na de periode van sluiting. Houd de websites en social media in de gaten voor nieuwe berichtgeving.

 

www.h2oharmelen.nl

www.batensteinwoerden.nl