Gesloten

Met de verlenging van de maatregelen rondom het coronavirus COVID-19 blijven de zwembad locaties Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen gesloten t/m tenminste 19 mei 2020.

We volgen nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus en volgen de adviezen en richtlijnen van het ministerie en het RIVM op. Op basis van het meest recente advies blijven we gesloten t/m tenminste 19 mei 2020. Dit geldt ook voor BatensteinBuiten en H2O Zalen.

Alle WoerdenSport badenkaarten en alle betalingen voor zwemlessen worden opgeschort. Dit houdt in dat het tegoed blijft staan tot de baden weer zijn geopend voor zwem-, aqualessen, banenzwemmen en andere activiteiten.

We hopen u allen in goede gezondheid kunnen verwelkomen na de periode van sluiting. Houd de websites en social media in de gaten voor nieuwe berichtgeving.

 www.h2oharmelen.nl

www.batensteinwoerden.nl