Dukkie Bord knutsel jouw favoriete zwembad

Door de sluiting van onze zwembaden vanwege Corona moeten helaas ook onze zwemleskinderen de zwemlessen missen. Wat is er dan leuker om je eigen zwembad te knutselen! Daarom heeft ‘Met succes op zwemles’ een bouwplaat ontwikkeld die kinderen zelf kunnen inkleuren en bouwen. We willen alle kinderen graag de kans geven om ook hun eigen favoriete zwembad te knutselen én ook nog eens kans te maken op een leuke prijs! Wat ons betreft is alles toegestaan. Je kunt zo creatief zijn als je wilt. Hoe gekker, hoe leuker!

Hoe werkt het? Maak een kunstwerk van jouw bouwplaat, plaats een foto op social media (Facebook en/of Instagram) en tag ‘Met succes op zwemles’ en ‘Batensteinbad Woerden’. Onder de inzendingen verloot ‘Met succes op zwemles’ wekelijks leuke prijzen.

Download hier de bouwplaat.

Wij wensen je heel veel knutselplezier en hopelijk tot snel in Batenstein!

PS. Heb je zin om ook nog een leuke woordzoeker te doen? Klik hier!