Yoga Body Mind FB 1

WoerdenSport hervat vanaf woensdag 10 juni een aantal activiteiten in de zwembad locaties Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen. Het huidige aanbod van banenzwemmen wordt uitgebreid met verschillende aqualessen, waaronder TrimZwemmen, AquaJoggen, AquaFit en een nieuwe les AquaYoga Body & Mind. Ook de zwemles voor volwassenen en zwemles voor vrouwen worden weer opgestart.

Locaties Batenstein en Recreatiecentrum H2O waren vanaf 18 mei jl. weer heropend met een beperkt aanbod aan banenzwemmen. In de zwembaden zijn strikte maatregelen genomen vanwege Covid-19. De opening van de zwembaden blijkt een groot succes. De afgelopen drie weken hebben de zwembaden in totaal bijna 1100 banenzwemmers mogen ontvangen.

Een nieuwe les die aan het aanbod wordt toegevoegd is AquaYoga Body & Mind. Dit is een les in extra verwarmd water (35 graden Celsius) waarbij yogaseries worden afgewisseld met body & mind training. Voor ontspanning, het sterker maken van het lichaam en om je body & mind in balans te  brengen. Doordat het een wat rustiger les is, is deze les zeer geschikt om 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Er kunnen maximaal 6 deelnemers aan de les meedoen. De les wordt op meerdere dagen in Batenstein aangeboden.

Alle bezoekers dienen voorafgaand aan het zwembadbezoek een plek te reserveren, dit kan vanaf dinsdag 9 juni telefonisch en/of via het online reserveringssysteem. Het reserveren van een plek is gratis.