***UPDATE***

De gemeente heeft bij nader inzien gekozen voor verkeersregelaars, zodat het centrum van Woerden toch kan worden bereikt door gemotoriseerd verkeer. Naar Batenstein kun je omrijden via de Hoge Wal, Torenwal, afslaan bij de watertoren en via de Oostsingel kom je uit voor de Parijse Brug.

*** EINDE BERICHT***

 

Vanaf maandag 16 november a.s. zijn er werkzaamheden op de Oostsingel en Oostdam in Woerden.

Als je met de auto Batenstein bezoekt, kun je via de westkant van Woerden (Wulverhorstbaan en Waardsebaan) omrijden. Houd dus rekening met een langere reistijd! Vanaf Batenstein kun je wel via de normale route (Oostlaan en Oostdam) terugrijden.

Ook lopend en met de fiets kun je niet via de Oostsingel naar Batenstein. Je kunt gebruik maken van de route door het Brediuspark.

De werkzaamheden zijn langdurig en de stremmingen zullen duren tot en met begin 2022.

Kijk hier voor meer informatie.