De VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) heeft vandaag, 4 november om circa 16.30 uur, bekendgemaakt dat de zwembaden helemaal moeten sluiten. Ook geen zwemles. André de Jeu (directeur VSG): “Gisteravond liet de Rijksoverheid nog weten dat er een uitzondering gold voor de zwemlessen. Helaas heeft men vandaag laten weten dat zij dit hebben teruggedraaid. De zwembaden moeten dus helemaal dicht en mogen ook geen zwemles geven. Over twee weken zal weer worden overgegaan op de gedeeltelijke lockdown.”

Het spijt ons dus te moeten mededelen dat er de komende twee weken – in tegenstelling tot onze eerdere berichtgeving – geen zwemles is. We sluiten het zwembad de komende twee weken volledig.

We hopen iedereen vanaf donderdag 19 november a.s. weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in Batenstein!