We zijn blij te kunnen mededelen dat we vanaf dinsdag 16 maart de zwemlessen mogen opstarten voor kinderen t/m 12 jaar. Voor alle andere activiteiten mag het zwembad helaas nog niet worden geopend.   

Alle reeds bekende Covid-19 maatregelen in het zwembad zijn nog steeds van kracht, zoals het verplicht dragen van mondkapjes in de openbare ruimtes, het houden van 1,5 meter afstand op alle plaatsen in het zwembad en het afzetten en ophalen van je kind.

In Eten & Drinken is tijdens zwemlestijden de mogelijkheid tot het afhalen van koffie, thee en kleine versnaperingen, zoals koek en snoep.

Zodra we andere activiteiten in het zwembad mogen aanbieden, plaatsen we dit op onze website en social media. Houd deze dus in de gaten.

Alle ouder(s)/verzorger(s) van zwemleskinderen ontvangen nog een apart bericht van ons.

Tot snel in Batenstein!