Gisteren is duidelijk geworden dat wij vanaf woensdag 19 mei het banenzwemmen weer mogen opstarten. Ook BatensteinBuiten mag vanaf woensdag de deuren weer openen. Banenzwemmen en BatensteinBuiten zijn uitsluitend toegankelijk met een reservering. 

In het zwembad zijn de reeds bekende Covid-19 maatregelen weer van kracht zoals het verplicht dragen van een mondkapje in de algemene ruimtes (voor bezoekers vanaf 13 jaar), het omkleden in de zwemzaal voorafgaand aan het zwemmen (dus trek je zwemkleding thuis vast aan, na het zwemmen kun je wel omkleden in de garderobe) en het houden van 1,5 meter afstand op alle plaatsen in het zwembad. Helaas zal het douchen na het zwemmen niet mogelijk zijn.

In Batenstein is tijdens het banenzwemmen in Eten & Drinken de mogelijkheid tot het afhalen van koffie, thee en kleine versnaperingen. Ook in BatensteinBuiten zijn diverse uitgiftepunten voor het afhalen van drank, snacks en kleine versnaperingen, zoals koek, snoep en ijs.

De reserveringspagina’s voor banenzwemmen en BatensteinBuiten staan weer open, dus er kan vanaf nu worden gereserveerd. Reserveren kan tot een week vooruit. Voor BatensteinBuiten hoeft er alleen voor (maximaal 50) volwassenen te worden gereserveerd. Per volwassene mogen 4 kinderen (t/m 12 jaar) mee naar binnen.

Op 1e en 2e Pinksterdag is het zwembad gesloten, op 2e Pinksterdag kun je wel in BatensteinBuiten terecht.

Reserveer je plek voor banenzwemmen en BatensteinBuiten hier.

Tot snel in een van onze zwembaden en/of BatensteinBuiten!