Vanaf maandag 7 juni hervat WoerdenSport een aantal activiteiten in de zwembad locaties Batenstein in Woerden en H2O in Harmelen. Het huidige aanbod van banenzwemmen wordt uitgebreid met Aqualessen, RecreatieZwemmen en FamilieZwemmen. Ook Ukkiezwemmen, zwemles voor volwassenen en zwemles voor vrouwen worden weer opgestart.

In het zwembad zijn de reeds bekende Covid-19 maatregelen weer van kracht zoals het verplicht dragen van een mondkapje in de algemene ruimtes (voor bezoekers vanaf 13 jaar) en het houden van 1,5 meter afstand op alle plaatsen in het zwembad. Het is vanaf 7 juni wel weer mogelijk om na afloop van het zwemmen gebruik te maken van de douches en kleedkamers. Daarnaast is Eten & Drinken op beide locaties vanaf 5 juni weer geopend! Wel geldt daar de restrictie dat men aan tafel moet zitten en niet mag blijven staan.

De reserveringspagina’s voor Batenstein en H2O staan open, dus er kan vanaf nu worden gereserveerd. Reserveren is verplicht en kan tot een week vooruit.

Reserveer je plek hier.

Tot snel in een van onze zwembaden en/of BatensteinBuiten!