Vanaf zaterdag 26 juni worden er vanuit de overheid verdere versoepelingen van COVID-19 maatregelen doorgevoerd. Dat betekent ook dat in onze zwembaden en BatensteinBuiten weer meer activiteiten mogelijk zijn.

Een van de activiteiten die we kunnen opstarten zijn kinderfeestjes. We bieden een aantal kinderfeestjes aan in BatensteinBuiten en zwembad Batenstein. De feestjes kunnen plaatsvinden binnen de reguliere tijdsblokken in BatensteinBuiten en het tijdsblok recreatief zwemmen (op vrijdagavond).

In de zwembaden hoeft vanaf zaterdag 26 juni geen mondkapje meer te worden gedragen. Ook mag het aantal personen in de zwembaden en BatensteinBuiten worden verhoogd (van 50 naar 100 personen).

Alle activiteiten in de zwembaden en in BatensteinBuiten blijven uitsluitend toegankelijk met een reservering. Ook vragen we je om nog steeds 1,5 meter afstand te houden. Trek je zwemkleding onder je bovenkleding aan, omdat je voorafgaand aan het zwemmen (nog) niet langs de garderobe komt. Kijk voor meer informatie op reserveren van kinderfeestjes en aanpassingen van de COVID-19 maatregelen.

Tot snel in een van onze zwembaden en/of BatensteinBuiten!