Er gaat wat veranderen bij WoerdenSport Zwembaden! Vanaf maandag 27 september stapt WoerdenSport over op een nieuw digitaal systeem. Met dit systeem maken we het voor onze klanten mogelijk om zelf inzicht te hebben in zwemtegoeden en om gemakkelijk online aankopen te doen.

Persoonlijk account

In het nieuwe systeem krijgen klanten een persoonlijk account. Hiermee hebben zij zelf inzicht in de klantgegevens en zwemtegoeden. Via iDeal kunnen online zwemkaarten worden gekocht. Als er vanwege Covid-19 nog gereserveerd moet worden voor de activiteiten, kan er ook via het persoonlijke account worden gereserveerd. Alle zwemtegoeden van klanten worden overgezet naar het nieuwe systeem en de huidige zwempassen blijven bruikbaar.

Aankopen via de receptie

Leskaarten en andere toegangsbewijzen voor het zwembad kunnen in de toekomst ook nog steeds via de receptie van de zwembaden worden aangekocht.

Ingangsdatum nieuwe digitale systeem

Er kan t/m 26 september voor zwemactiviteiten worden gereserveerd via het huidige reserveringssysteem. Vanwege versoepelingen vanuit de overheid hoeft vanaf 27 september niet meer te worden gereserveerd voor activiteiten in het zwembad en BatensteinBuiten. Voor de les AquaYoga Body & Mind moet nog wel worden gereserveerd, vanwege beperkt ruimte in het Extra Verwarmde Bad. Vanaf 27 september kunnen klanten via onze nieuwe website het rooster bekijken en (eventueel) online aankopen doen.  

Meer informatie

In de week voorafgaand aan 27 september krijgen alle klanten uitleg over hoe ze gebruik kunnen maken van hun nieuwe account in ‘Mijn WoerdenSport’. Houd onze berichtgeving dus in de gaten!