Batenstein Eten & Drinken

Het Batensteinbad heeft een sfeervolle eetgelegenheid genaamd Batenstein Eten & Drinken. In deze prachtige ruimte kan je genieten van een heerlijk ‘echt’ kopje koffie of thee, een uitgebreide menukaart met verse broodjes, verschillende soorten tosti’s, salades, een heerlijke uitsmijter of pannenkoek. Er is uiteraard ook een frietje met snack te verkrijgen evenals een assortiment frisdrank, bier, wijn en gedestilleerd (alcoholische drank uiteraard alleen voor 18 jaar en ouder).

In Batenstein Eten & Drinken kan je voor of na het zwemmen lekker zitten, maar ook tijdens de zwemlessen van je kind. Ook als tussenstop na een wandeling of fietstocht of als de kinderen aan het spelen zijn in BatensteinBuiten, is Batenstein Eten & Drinken een ideale plek om even te ontspannen!

Bekijk hier de menukaart. De tarieven op de menukaart gelden voor 2020.

Terras

Ook op het sfeervolle terras van Batenstein Eten & Drinken is het goed toeven. Hier kan je genieten, terwijl de kinderen in BatensteinBuiten aan het spelen zijn. Of je komt even uitrusten na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving. Het terras is van 5 april tot 26 oktober iedere dag geopend. De rest van het  jaar is het terras alleen bij mooi weer toegankelijk.

Om gebruik te maken van (het terras van) Batenstein Eten & Drinken hoef je uiteraard geen toegangskaartje tot het zwembad te kopen. Dus ook als je gewoon in de buurt bent, bijvoorbeeld op de nabijgelegen camping of een fietstochtje maakt, je bent altijd van harte welkom!

Openingstijden

Batenstein Eten & Drinken is van 5 april t/m 30 augustus dagelijks geopend van 9.00 tot 20.00 uur (in het weekend van 8.00 tot 20.00 uur). Van 31 augustus t/m 25 oktober is Batenstein Eten & Drinken geopend van 9.00 tot 19.00 (in het weekend van 8.00 tot 19.00 uur). De rest van het jaar is Batenstein Eten en Drinken tijdens de openingstijden van het zwembad geopend. Kijk hier voor de openingstijden. De keuken sluit dagelijks een uur voor sluitingstijd, borrelgarnituur is verkrijgbaar tot een half uur voor sluitingstijd.

Reparatie- en bandenplakset beschikbaar!

WS 1603010 Batenstein eten drinken
small218
H4A6385
small221