Batenstein Eten & Drinken alleen afhaal mogelijk

Vanwege aangescherpte maatregelen is er in Batenstein Eten & Drinken uitsluitend afhaal mogelijk. Klik hier om het afhaalmenu te bekijken. Alleen tijdens aqualessen en zwemlessen is er mogelijkheid om af te halen.

Batenstein Eten & Drinken

Het Batensteinbad heeft een sfeervolle eetgelegenheid genaamd Batenstein Eten & Drinken. In deze prachtige ruimte kan je genieten van een heerlijke versgemalen bonenkoffie of thee, verse broodjes, verschillende soorten tosti’s, salades, een heerlijke uitsmijter of pannenkoek. Er is uiteraard ook een frietje met snack te verkrijgen evenals een assortiment frisdrank, bier, wijn en gedestilleerd (alcoholische drank uiteraard alleen voor 18 jaar en ouder).

In Batenstein Eten & Drinken kan je voor of na het zwemmen lekker ontspannen. Ook tijdens de zwemlessen van je kind of als tussenstop na een wandeling of fietstocht is Batenstein Eten & Drinken een ideale plek. Op het sfeervolle terras van Batenstein Eten & Drinken is het goed toeven. Om gebruik te maken van (het terras van) Batenstein Eten & Drinken heb je een reservering nodig.

Openingstijden

Batenstein Eten & Drinken is tijdens de openingsuren van het zwembad geopend.

Reparatie- en bandenplakset beschikbaar!

WS 1603010 Batenstein eten drinken
small218
H4A6385
small221