Batenstein Eten & Drinken per 1 juli weer open

Vanaf woensdag 1 juli zal Batenstein Eten & Drinken haar deuren weer openen. Vanwege de veiligheid voor gasten en personeel is er in de eetgelegenheid plaats voor 26 gasten. Daarom heb je voor toegang tot Eten & Drinken een reservering nodig.

Bezoekers met een reservering voor BanenZwemmen of AquaLessen hebben met dezelfde reservering toegang tot Eten & Drinken. Ook ouders/begeleiders van kinderen op zwemles kunnen tijdens de zwemles van hun kind automatisch gebruik maken van Eten & Drinken (indien plaats beschikbaar).

Er kan ook een plek voor ‘Eten & Drinken’ worden gereserveerd bij de receptie van Batenstein (online reserveren voor Eten & Drinken is dus niet mogelijk). Vanwege hygiëne zal er de komende periode worden gewerkt met eenmalig te gebruiken wegwerpservies.

Batenstein Eten & Drinken

Het Batensteinbad heeft een sfeervolle eetgelegenheid genaamd Batenstein Eten & Drinken. In deze prachtige ruimte kan je genieten van een heerlijke versgemalen bonenkoffie of thee, verse broodjes, verschillende soorten tosti’s, salades, een heerlijke uitsmijter of pannenkoek. Er is uiteraard ook een frietje met snack te verkrijgen evenals een assortiment frisdrank, bier, wijn en gedestilleerd (alcoholische drank uiteraard alleen voor 18 jaar en ouder).

In Batenstein Eten & Drinken kan je voor of na het zwemmen lekker ontspannen. Ook tijdens de zwemlessen van je kind of als tussenstop na een wandeling of fietstocht is Batenstein Eten & Drinken een ideale plek. Op het sfeervolle terras van Batenstein Eten & Drinken is het goed toeven. Om gebruik te maken van (het terras van) Batenstein Eten & Drinken heb je een reservering nodig.

Openingstijden

Batenstein Eten & Drinken is tijdens de openingsuren van het zwembad geopend.

Reparatie- en bandenplakset beschikbaar!

WS 1603010 Batenstein eten drinken
small218
H4A6385
small221