***Corona-update***

BatensteinBuiten is gesloten

Vanwege COVID-19 maatregelen is BatensteinBuiten op dit moment gesloten. Zodra er versoepelingen komen en we het speelterrein mogen openen, melden we dit op de website en onze social media. Houd deze dus in de gaten.

We hopen iedereen snel weer te mogen ontvangen!

*** Einde bericht***

Wat is BatensteinBuiten?

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden en is gratis toegankelijk.

In BatensteinBuiten vind je een waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water (28⁰ Celsius), een 12 holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut (voor kinderfeestjes), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), een trampoline, schommels, een tokkel/kabelbaan, een tafeltennis tafel en een levensgroot schaakspel. Er is ook een sportplein met onder andere (Aqua)bootcamp, calisthenics en freerun-mogelijkheden. Voor de veiligheid is het speelterrein geheel omheind.

Tarieven

BatensteinBuiten is gratis voor individuen.

Midgetgolf per persoon: € 4,70 per rondje van 12 holes.

Borg voor batjes en pingpong balletjes: € 5,00.

Heb je specifieke vragen betreffende de huur of reservering van BatensteinBuiten neem dan gerust contact met ons op receptiebatenstein@woerdensport.nl.

Onze huisregels

 • Consumpties: Consumpties zijn verkrijgbaar bij diverse uitgiftepunten in de speeltuin. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan, omdat wij met de opbrengsten van de horeca de tuin onderhouden.
 • Muziek: Vanwege mogelijke overlast bij gasten is het afspelen van muziek zowel op je mobiel als op een box niet toegestaan.
 • Opruimen: Gelieve al het afval gelijk in de prullenbakken en ook graag de speel -en zitplek opruimen.
 • Betreden op eigen risico: WoerdenSport is niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van eigendommen en/of lichamelijk letsel in en om dit terrein.
 • Roken: Vanwege het feit dat is een kinderspeelplaats is is roken niet toegestaan.
 • Begeleiding: Voor alle kinderen tot 12 jaar is begeleiding verplicht.
 • Materialen: Als er zaken kapot zijn graag melden bij het personeel. Ook vragen wij om de spullen die buiten staan met respect te behandelen zodat het heel blijft.
 • Toezichthouders: Ten alle tijde zijn de gasten verplicht instructies van de medewerkers op te volgen, dit is voor de veiligheid van BatensteinBuiten en van de medewerkers.
 • Huisdieren: Er zijn geen dieren toegestaan in BatensteinBuiten met uitzondering van zorghonden.
 • Servies: Glas en aardewerk mag niet voorbij het terras mee genomen worden, daar voorbij mag er alleen karton en plastic. Dit is veiliger voor iedereen.
 • Respect: In deze accommodatie gaan wij respectvol met elkaar om. Geen enkele vorm van vechten, intimidatie, discriminatie, grof taalgebruik en ander overschrijdend gedrag is toegestaan of wordt geaccepteerd.
Naar alle tarieven

Nieuws

Nieuwe Corona maatregelen in Batenstein

Op 13 oktober heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt om het coronavirus te stoppen. We hebben met de veiligheidsregio overleg gehad over de effecten voor onze zwembaden en welke maatregelen we moeten doorvoeren. Per direct gelden nieuwe maatregelen in Batenstein. We hopen op je begrip en medewerking. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat…

Speelplaats BatensteinBuiten gaat op 1 juli weer open

WoerdenSport verwelkomt vanaf woensdag 1 juli weer bezoekers in BatensteinBuiten. Voorafgaand aan een bezoek aan de speelplaats dient een plek te worden gereserveerd. Ook de horecagelegenheden in de zwembaden Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen openen per 1 juli hun deuren. In BatensteinBuiten zijn de maatregelen aangepast vanwege Covid-19. In de speelplaats zijn…

Promovideo

Sponsor BatensteinBuiten

Sponsor BatensteinBuiten met een eenmalige bijdrage.

Sponsor één van de holes op de midgetgolfbaan.

Sponsor een onderdeel van BatensteinBuiten.

DSC 0361

The Wall of Fame

We willen al onze sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Mede dankzij de gulle giften van al onze sponsoren hebben we BatensteinBuiten kunnen realiseren en is Woerden een prachtige én gratis toegankelijke spetter-, sport- en speelplaats rijker!