Wat is BatensteinBuiten?

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden en is gratis toegankelijk.

BatensteinBuiten omvat een waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water (28⁰ Celsius), een 12 holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut (voor kinderfeestje buiten), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), schommels, een tokkel/kabelbaan, een levensgroot schaakspel en koersbalveldjes. Er is ook een sportplein met onder andere bootcamp, calisthenics en freerun-mogelijkheden.

Voor de veiligheid is het speelterrein geheel omheind. Honden (met uitzondering van hulphonden) zijn op het terrein niet toegestaan.

In onze eetgelegenheid Batenstein Eten & Drinken zijn – naast een uitgebreide menukaart – drankjes, snoep en snacks te koop die kunnen worden meegenomen naar BatensteinBuiten. Het nuttigen van zelf meegebracht eten en drinken is op het terrein niet toegestaan.

Openingstijden

BatensteinBuiten is van 2 april tot 29 oktober elke dag geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur, tenzij het eerder donker is of bij geringe belangstelling. Van 29 oktober tot 2 april is BatensteinBuiten alleen bij mooi weer toegankelijk. In deze periode is het spraypark buiten werking en is het springkussen niet toegankelijk. Heb je interesse om BatensteinBuiten als groep te bezoeken? Dat kan, graag maken we een afspraak! Bel hiervoor met 0348-413 657.

Tarieven

BatensteinBuiten is gratis voor individuen (kinderen onder de 10 jaar altijd met begeleider).

Bij groepen zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en familiefeesten en bij (semi)commercieel gebruik van de faciliteiten gelden entreeprijzen en arrangementen. We bespreken dit graag met je.

Midgetgolf per persoon: € 4,20 per rondje van 12 holes.

Gebruik koersbalveld en schaakbord is gratis. Koersballen dienen zelf meegenomen te worden.

Heb je specifieke vragen betreffende de huur of reservering van BatensteinBuiten neem dan gerust contact met ons op receptiebatenstein@woerdensport.nl.

Naar alle tarieven

Nieuws

Nationale Buitenspeeldag

Tijdens de Nationale Buitenspeeldag op woensdag 13 juni organiseren we heel veel leuke activiteiten in BatensteinBuiten! Met onder andere een estafette en een stoepkrijtwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Clown Zappie is aanwezig met zijn geweldige ballonnencreaties en hij beoordeelt welke stoepkrijtkunstenaar in de prijzen valt! De hele dag kun je komen stoepkrijten. Vanaf…

Eieren zoeken en duiken op 2e Paasdag

Op 2e Paasdag zijn er leuke activiteiten in het Batensteinbad én in BatensteinBuiten! Heb jij je A-diploma al? Vanaf 10.00 is het Batensteinbad geopend en kun je paaseieren opduiken van de bodem van het zwembad. Voor elk opgedoken eitje krijg je een leuk prijsje! In BatensteinBuiten liggen heel veel paaseitjes verstopt! Om stipt 11.00 gaan…

Promovideo

Sponsor BatensteinBuiten

Sponsor BatensteinBuiten met een eenmalige bijdrage.

Sponsor één van de holes op de midgetgolfbaan.

Sponsor een onderdeel van BatensteinBuiten.

The Wall of Fame

We willen al onze sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Mede dankzij de gulle giften van al onze sponsoren hebben we BatensteinBuiten kunnen realiseren en is Woerden een prachtige én gratis toegankelijke spetter-, sport- en speelplaats rijker!