Wat is BatensteinBuiten?

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden en is gratis toegankelijk.

In BatensteinBuiten vind je een waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water (28⁰ Celsius), een 12 holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut (voor kinderfeestjes), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), een trampoline, schommels, een tokkel/kabelbaan, een tafeltennis tafel en een levensgroot schaakspel. Er is ook een sportplein met onder andere (Aqua)bootcamp, calisthenics en freerun-mogelijkheden. Voor de veiligheid is het speelterrein geheel omheind.

Openingstijden

Op zondag 5 april gaat BatensteinBuiten weer open! Dat betekent dat naast alle andere speelattributen ook het spraypark en het springkussen weer in werking treden.

BatensteinBuiten is van 5 april tot 31 augustus 2020 dagelijks geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur, tenzij het eerder donker is of bij geringe belangstelling.

Van 31 augustus tot 26 oktober 2020 is BatensteinBuiten dagelijks geopend van 9.00 – 19.00 uur (tenzij eerder donker of bij geringe belangstelling).

Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Als er afwijkende openingstijden zijn, kun je deze hier vinden.

Vanaf 26 oktober is BatensteinBuiten alleen bij mooi weer toegankelijk. In deze periode is het spraypark buiten werking en is het springkussen niet toegankelijk.

Heb je interesse om BatensteinBuiten als groep te bezoeken? Dat kan, graag maken we een afspraak! Bel hiervoor met 0348-413 657.

Tarieven

BatensteinBuiten is gratis voor individuen (kinderen onder de 10 jaar altijd met begeleider).

Bij groepen zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en familiefeesten en bij (semi)commercieel gebruik van de faciliteiten gelden entreeprijzen en arrangementen. We bespreken dit graag met je.

Midgetgolf per persoon: € 4,45 per rondje van 12 holes.

Batjes en pingpong balletjes dienen zelf meegenomen te worden om te kunnen tafeltennissen.

Heb je specifieke vragen betreffende de huur of reservering van BatensteinBuiten neem dan gerust contact met ons op receptiebatenstein@woerdensport.nl.

Onze huisregels

 • Consumpties: Consumpties zijn verkrijgbaar in de horeca. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan, omdat wij met de opbrengsten van de horeca de tuin onderhouden.
 • Muziek: Vanwege mogelijke overlast bij gasten is het afspelen van muziek zowel op je mobiel als op een box niet toegestaan.
 • Opruimen: Gelieve al het afval gelijk in de prullenbakken en ook graag de speel -en zitplek opruimen.
 • Betreden op eigen risico: WoerdenSport is niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van eigendommen en/of lichamelijk letsel in en om dit terrein.
 • Roken: Vanwege het feit dat is een kinderspeelplaats is is roken niet toegestaan.
 • Begeleiding: Als je jonger dan 10 bent, is een meerderjarige begeleider ( 18 jaar of ouder ) verplicht.
 • Materialen: Als er zaken kapot zijn graag melden bij het personeel. Ook vragen wij om de spullen die buiten staan met respect te behandelen zodat het heel blijft.
 • Toezichthouders: Ten alle tijde zijn de gasten verplicht instructies van de medewerkers op te volgen, dit is voor de veiligheid van BatensteinBuiten en van de medewerkers.
 • Huisdieren: Er zijn geen dieren toegestaan in BatensteinBuiten met uitzondering van zorghonden.
 • Servies: Glas en aardewerk mag niet voorbij het terras mee genomen worden, daar voorbij mag er alleen karton en plastic. Dit is veiliger voor iedereen.
 • Respect: In deze accommodatie gaan wij respectvol met elkaar om. Geen enkele vorm van vechten, intimidatie, discriminatie, grof taalgebruik en ander overschrijdend gedrag is toegestaan of wordt geaccepteerd.
Naar alle tarieven

Nieuws

BatensteinBuiten gaat weer open voor het zomerseizoen

Op zondag 31 maart a.s. vanaf 9.00 uur zullen de deuren van BatensteinBuiten, de grootste gratis spetter-, sport- en speelplaats in Woerden, weer openen. Na een overweldigend succes vorig jaar, met ruim 35.000 bezoekers, staan veel kinderen nu alweer te trappelen om te komen spelen. WoerdenSport heeft dit jaar voor nog meer speelplezier diverse aanpassingen…

Primeur in Woerden: AquaBootcamp

Vanaf 27 maart a.s. biedt het Batensteinbad een nieuwe les aan: AquaBootcamp. De les is een combinatie van oefeningen in de buitenlucht en een training in het zwembad. De eerste les op woensdag 27 maart van 20.30 tot 22.15 uur is een gratis proefles. Zwembadmanager Robert Lander: ‘AquaBootcamp is een primeur voor Woerden, want een…

Promovideo

Sponsor BatensteinBuiten

Sponsor BatensteinBuiten met een eenmalige bijdrage.

Sponsor één van de holes op de midgetgolfbaan.

Sponsor een onderdeel van BatensteinBuiten.

DSC 0361

The Wall of Fame

We willen al onze sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Mede dankzij de gulle giften van al onze sponsoren hebben we BatensteinBuiten kunnen realiseren en is Woerden een prachtige én gratis toegankelijke spetter-, sport- en speelplaats rijker!