Wat is BatensteinBuiten?

BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden en is gratis toegankelijk.

BatensteinBuiten omvat een waterspeeltuin (spraypark) met verwarmd water (28⁰ Celsius), een 12 holes midgetgolfbaan, een verjaardagshut (voor kinderfeestje buiten), een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), schommels, een tokkel/kabelbaan, een levensgroot schaakspel en koersbalveldjes. Er is ook een sportplein met onder andere bootcamp, calisthenics en freerun-mogelijkheden.

Voor de veiligheid is het speelterrein geheel omheind.

Openingstijden

BatensteinBuiten is van 2 april tot 29 oktober elke dag geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur, tenzij het eerder donker is of bij geringe belangstelling. Van 29 oktober tot 2 april is BatensteinBuiten alleen bij mooi weer toegankelijk. In deze periode is het spraypark buiten werking en is het springkussen niet toegankelijk. Heb je interesse om BatensteinBuiten als groep te bezoeken? Dat kan, graag maken we een afspraak! Bel hiervoor met 0348-413 657.

Tarieven

BatensteinBuiten is gratis voor individuen (kinderen onder de 10 jaar altijd met begeleider).

Bij groepen zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en familiefeesten en bij (semi)commercieel gebruik van de faciliteiten gelden entreeprijzen en arrangementen. We bespreken dit graag met je.

Midgetgolf per midgetgolfstick en balletje € 3,95 per rondje van 12 holes.

Gebruik koersbalveld en schaakbord is gratis. Koersballen dienen zelf meegenomen te worden.

Heb je specifieke vragen betreffende de huur of reservering van BatensteinBuiten neem dan gerust contact met ons op receptiebatenstein@woerdensport.nl.

Naar alle tarieven

Nieuws

BatensteinBuiten sluit succesvol tweede seizoen af

BatensteinBuiten sluit het tweede seizoen succesvol af. Vanaf de opening op 1 april jl. heeft BatensteinBuiten ruim 21.000 bezoekers mogen ontvangen. Op drukke dagen bevonden zich op het speelterrein meer dan 350 bezoekers die genoten van alle faciliteiten op het gratis toegankelijke speelterrein. Zondag 22 oktober is voorlopig de laatste dag dat alle faciliteiten in…

Juni MidgetgolfMaand

Het wordt weer mooi weer, dus wat is er leuker dan met de hele familie buiten lekker actief bezig te zijn. En in juni doe je dat extra voordelig, want de maand juni is MidgetgolfMaand bij Batenstein! Speciale aanbieding! Alleen in juni: Midgetgolf per midgetgolfstick en balletje: € 4,95 (normale prijs € 6,50) Kinderen van…

Promovideo

Sponsor BatensteinBuiten

Sponsor BatensteinBuiten met een eenmalige bijdrage.

Sponsor één van de holes op de midgetgolfbaan.

Sponsor een onderdeel van BatensteinBuiten.

The Wall of Fame

We willen al onze sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage! Mede dankzij de gulle giften van al onze sponsoren hebben we BatensteinBuiten kunnen realiseren en is Woerden een prachtige én gratis toegankelijke spetter-, sport- en speelplaats rijker!