aquaslank

image004

Cursus AquaSlank & Vitaal

Deze cursus bestaat uit een succesvolle mix van bewegen en afvallen.

Met een gevarieerd bewegingsprogramma en onder deskundige begeleiding van voedingsdeskundige Adma Cannegieter werk je 10 weken lang intensief aan je gewicht en leefstijl.

Een enthousiaste instructeur verzorgt de energieke AquaJoggen lessen. Bewegen in water is door de lage belasting van spieren en gewrichten en de hoge calorieverbranding ideaal om af te vallen. Als deelnemer van AquaSlank & Vitaal mag je gedurende de gehele cursus gratis, onbeperkt banen zwemmen en één extra AquaSportles per week volgen.

Wekelijks volg je voedingslessen bij Adma die je professioneel coacht naar een gezonder gewicht. Je krijgt tips en trucs en praktische adviezen om je fit en vitaal te voelen. Je leert veel over voeding waardoor je nu en in de toekomst de beste keuzes kunt maken. Bovendien gaan we in deze cursus een avond met elkaar slanke hapjes bereiden en proeven. Kijk voor meer informatie over Adma Cannegieter op www.gezond-afslanken.net.

Het afslanken in groepsverband motiveert en stimuleert! Ook als je op gewicht wilt blijven of een gezonde leefstijl belangrijk vindt, is de cursus een aanrader.

Let op: Veel zorgverzekeraars vergoeden het voedingsgedeelte van deze cursus geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket.

Eerstvolgende cursus:

De data voor de eerstvolgende cursus zijn nog niet bekend.

Lestijden:

AquaJoggen   20.00 – 20.45 uur
VoedingsLes   21.00 – 22.00 uur

Investering: € 278,00
Inclusief: Lesmateriaal, koffie/thee, vrije deelname aan BanenZwemmen gedurende 10 weken en 1 vrije AquaLes naar keuze, workshop slanke hapjes en een leuke gezamenlijke buitenactiviteit.

Het gedeelte van de voedingsdeskundige wordt door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Schrijf je nu online in dan krijg je een verrassingspakket met o.a. leuke recepten, het aantal plaatsen is beperkt!

Inschrijven