Tijdens deze Challenge (met een persoonlijk programma) leer je in tien lessen de techniek van de borstcrawl aan of je leert je techniek te verbeteren. Ook uitermate geschikt om te trainen voor een triathlon!

Individueel kun je kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden. Daarnaast krijg je een superleuke clinic van een professionele coach.

NIEUW: Verkorte Challenge

Vanwege de grote vraag starten we op 26 mei een verkorte BorstcrawlChallenge. Deze Challenge bestaat uit 5 lessen (tot de zomervakantie), met voorafgaand een vrijblijvende proefles. Er zijn twee niveaus:

  • Beginners: je kunt geen of 1 á 2 banen borstcrawl zwemmen
  • Gevorderden: je kunt al meerdere banen borstcrawl zwemmen

De cursusdata en tijden zijn als volgt:

  • Beginners: zaterdag 26 mei (proefles), 2, 9, 16, 23 en 30 juni van 13.30 – 14.30 uur
  • Gevorderden: zaterdag 26 mei (proefles), 2, 9, 16, 23 en 30 juni van 12.30 – 13.30 uur

Kosten: € 66,00 (5 lessen), inclusief onderwateropname en kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden in het Batensteinbad en H2O (in Harmelen).

De proefles is geheel vrijblijvend en na de proefles kun je je inschrijven voor de cursus. Wil je meedoen met de proefles? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ook voor meer informatie of om je direct aan te melden voor de cursus kun je contact opnemen via onderstaand formulier. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol!

Schrijf je in voor meer informatie