Tijdens deze Challenge (met een persoonlijk programma) leer je in tien lessen de techniek van de borstcrawl aan of je leert je techniek te verbeteren.

Ook uitermate geschikt om te trainen voor een triathlon!

Individueel kun je kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden. Let op, vanwege Covid-19 kan er uitsluitend in Recreatiecentrum H2O (De Uithof 1, Harmelen) gratis banen worden gezwommen. Daarnaast krijg je een superleuke clinic van een professionele coach.

Er zijn drie niveaus en tijdstippen waarop op zaterdag gezwommen kan worden:

  • 12.30 – 13.30 uur: starters (kunnen nog geen borstcrawl zwemmen)
  • 13.30 – 14.30 uur: beginners (kunnen 1 à 2 banen borstcrawl zwemmen)
  • 14.30 – 15.30 uur: gevorderden (kunnen al meerdere banen borstcrawl zwemmen)

Vanwege Covid-19 is er op dit moment slechts beperkte ruimte bij het banenzwemmen in Batenstein. Je kunt tijdens de cursus nog steeds gratis banenzwemmen, maar gratis banenzwemmen is alleen mogelijk in Recreatiecentrum H2O (De Uithof 1, Harmelen). Voorafgaand aan het banenzwemmen in Recreatiecentrum H2O graag even via het reserveringsysteem voor Recreatiecentrum H2O.

Banenzwemmen in Batenstein is uiteraard ook mogelijk, maar uitsluitend tegen betaling van de reguliere toegangsprijs. Ook hier graag even reserveren via het reserveringsysteem voor Batenstein. 

borstcrawl

Wat zijn de kosten?

Kosten voor 10 lessen, eenmaal per week trainen: € 168,50, inclusief clinic, onderwateropname en kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden.

Bij de cursus zit naast de clinic ook een onderwateropname inbegrepen. Daarnaast kun je kosteloos banenzwemmen in Recreatiecentrum H2O (in Harmelen).

Gratis proefles

De proefles is geheel vrijblijvend en na de proefles kun je je inschrijven voor de cursus. Wil je meedoen met de proefles? Meld je dan aan via de oranje button. Ook als je meer informatie wilt ontvangen of om je direct aan te melden voor de cursus, kun je contact met ons opnemen via dit formulier. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol!

Meld je aan voor meer informatie

Meer informatie