Tijdens deze Challenge (met een persoonlijk programma) leer je in tien lessen de techniek van de borstcrawl aan of je leert je techniek te verbeteren. Ook uitermate geschikt om te trainen voor een triathlon!

Individueel kun je kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden. Daarnaast krijg je een superleuke clinic van een professionele coach.

Er zijn drie niveaus en tijdstippen waarop gezwommen kan worden:

  • 12.30 – 13.30 uur: Gevorderden, je kunt al meerdere banen borstcrawl zwemmen
  • 13.30 – 14.30 uur: Starters, je kunt geen banen borstcrawl zwemmen
  • 14.30 – 15.30 uur: Half gevorderd, je kunt 1 á 2 banen borstcrawl zwemmen

De cursus start weer in september. De cursusdata zijn:
7 (proefles), 14, 21 september, 5, 12, 19 oktober, 2, 16, 23, 30 november en 7 december.

Bij de cursus zit naast de clinic ook een onderwateropname inbegrepen. Daarnaast kun je kosteloos banenzwemmen tijdens de banenzwemtijden in het Batensteinbad en H2O (in Harmelen).

Kosten voor 10 lessen, eenmaal per week trainen: € 150,00, inclusief clinic, onderwateropname en kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden.

De proefles is geheel vrijblijvend en na de proefles kun je je inschrijven voor de cursus. Wil je meedoen met de proefles? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ook voor meer informatie of om je direct aan te melden voor de cursus kun je contact opnemen via onderstaand formulier. Let op, het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol!

Meld je aan voor meer informatie