***Momenteel vindt er geen inloop UkkieZwemmen plaats in verband met COVID-19.***

Tijdens de schoolvakanties (behalve de zomer- en kerstvakantie) is er op dinsdagochtend een Inloop UkkieZwemmen. Kom met je Ukkie naar het UkkieZwemmen én neem tegelijkertijd zijn of haar broertjes en/of zusjes ook gezellig mee naar het zwembad!
Let op, de Inloop UkkieZwemmen vindt uitsluitend tijdens de vakanties plaats. Buiten de vakanties kun je deelnemen aan UkkieZwemmen.

 

Hoe werkt het

Je kunt met je Ukkie terecht bij het UkkieZwemmen. Neem gerust je andere kinderen mee! Een tweede ouder is uiteraard ook van harte welkom!

Oudere kinderen zonder diploma
Als je oudere kinderen nog geen diploma hebben, mogen zij ook deelnemen aan het Ukkiezwemmen. Er is een leuk parcours die de oudere kinderen tijdens de les mogen afleggen. Mocht je Ukkie het leuk vinden, dan kan hij of zij spelenderwijs ook deze leuke en iets uitdagender oefeningen doen.

Oudere kinderen met minimaal diploma A
Als je oudere kinderen minimaal een A-diploma hebben, mogen zij spelen in het extra verwarmde bad of recreatiebad (afhankelijk waar de les UkkieZwemmen plaatsvindt). Er is voor deze kinderen extra toezicht in het zwembad. Het is uiteraard ook mogelijk om een extra ouder te laten meezwemmen.

Inloop UkkieZwemmen

Recreatiezwemmen

Vanaf 11.00 uur is er recreatiezwemmen in het recreatiebad. Je bent samen met je Ukkie, kinderen en eventueel tweede ouder uiteraard van harte welkom om tijdens deze uren te blijven recreatiezwemmen.

Tijden

De tijdstippen wijken iets af van het reguliere rooster:

09.00 – 9.30 uur:        UkkieZwemmen voor baby’s van 6 weken tot 6 maanden
09.30 – 10.00 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 6 tot 12 maanden
10.00 – 10.30 uur:      UkkieZwemmen voor baby’s van 12 tot 24 maanden
10.30 – 11.00 uur:      UkkieZwemmen voor peuters van 2 en 3 jaar

Tarieven

Voor het UkkieZwemmen gelden de volgende tarieven*:

  • € 8,05 voor een Ukkie met 1 ouder
  • Overige kinderen: € 4,15 per kind
  • Volwassenen: € 4,60 per volwassene (voor 65+ geldt € 4,15 per volwassene)

*Deze tarieven zijn gebaseerd op de prijzen voor een los bad. Als je in het bezit bent van een badenkaart, dan gelden de tarieven met korting.

Vragen?

Die beantwoorden we graag! Je kunt terecht bij de receptie van het zwembad of stuur een email naar communicatie@woerdensport.nl.

Let op, kijk altijd even bij de openingstijden om ervan verzekerd te zijn dat de Inloop UkkieZwemmen plaatsvindt. Op de donderdagen is er tijdens de vakanties geen UkkieZwemmen!