oefenzwemmen

Vanwege Covid-19 is er op dit moment geen oefenzwemmen in Batenstein. Je kunt vanaf september wel oefenzwemmen in Recreatiecentrum H2O in Harmelen (adres; De Uithof 1 in Harmelen). Het oefenzwemmen in Recreatiecentrum H2O is op zaterdag en zondag. Kijk in het rooster van Recreatiecentrum H2O voor de actuele tijd en reserveer direct je plekken (in het systeem graag voor 2 personen (jou en je kind) reserveren).  

We vinden het belangrijk dat kinderen veilig met een (groot)ouder kunnen oefenen voor de zwemles. Daarom is er in Recreatiecentrum H2O (in Harmelen) een speciaal oefenuurtje. Tijdens dit oefenuurtje mag zonder zwemvleugels worden geoefend. Het zwemwater is speciaal voor zwemleskinderen gereserveerd en er is een instructeur aanwezig die al je vragen kan beantwoorden, tips geeft en je kan helpen bij de technieken. Om de veiligheid van de kinderen te kunnen garanderen, willen we je vragen om onze huisregels in acht te nemen.

Het oefenuurtje is uitsluitend bestemd voor zwemleskinderen van WoerdenSport en een begeleidende ouder/verzorger. Kijk hier voor de prijs van het oefenzwemmen in Recreatiecentrum H2O.