We vinden het belangrijk dat kinderen veilig met een (groot)ouder kunnen oefenen voor de zwemles. Daarom zijn er in Batenstein en H2O (in Harmelen) speciale oefenuurtjes. Tijdens deze oefenuurtjes mag zonder zwemvleugels worden geoefend. Het zwemwater is speciaal voor zwemleskinderen gereserveerd en er is een instructeur aanwezig die al je vragen kan beantwoorden, tips geeft en je kan helpen bij de technieken. Om de veiligheid van de kinderen te kunnen garanderen, willen we je vragen om onze huisregels in acht te nemen.

In het Batensteinbad is het oefenzwemmen op zondag van 09.00 tot 10.00 uur. In H2O is het oefenuurtje op zaterdag van 12.30 tot 13.25 uur.

De oefenuurtjes zijn uitsluitend bestemd voor zwemleskinderen van WoerdenSport en een begeleidende ouder/verzorger. De prijs voor de oefenuurtjes is in H2O € 1,75 voor een kind en € 1,90 voor een ouder/verzorger. In het Batensteinbad geldt voor de ouder/verzorger het tarief van € 4,= en voor het kind € 1,75; ouder en kind kunnen voor dat bedrag nog tot 15.00 uur blijven (recreatie)zwemmen.