Heb jij je A- en B-diploma en wil je leren snorkelen voor als je op vakantie gaat? Doe dan mee met deze superleuke Snorkelcursus!

***Corona-update***
Op dit moment bieden we geen snorkelcursussen aan.

Je leert in 10 lessen de basis van het snorkelen. Je leert bijvoorbeeld hoe je je duikbril opzet en je flippers aantrekt, hoe je het water inspringt en hoe je je snorkel leegblaast. Op een speelse manier doen we veel oefeningen, zodat je aan het einde van de cursus de snorkeltechniek goed beheerst. Zo worden je vakanties nog veel leuker!

Nieuwe cursus in 2020

We starten dit voorjaar weer een snorkelcursus. Je bent precies voor de zomervakantie klaar, dus je kunt tijdens de vakantie direct je snorkeltechnieken in praktijk brengen!

snorkelen

Gratis proefles

Wil je eerst even kijken of het wat voor je is? Doe dan op woensdag 8 april van 15.30 tot 16.15 uur mee met de gratis proefles! Als je het leuk vindt, dan schrijf je je in voor de cursus. De 10-weekse cursus start de week erna.

Schrijf je direct in voor de proefles. Stuur een email naar instructie.bsb@woerdensport.nl met daarin de naam van je kind, de leeftijd en de schoenmaat (in verband met de flippers). 

Wanneer?

De 10-weekse cursus is op woensdagmiddag 15, 22 april, 6, 13, 20, 27 mei, 3, 10, 24 juni en 1 juli van 15.30 tot 16.15 uur. Op woensdag 1 juli zwem je af voor het certificaat.
Kosten: € 211,00 (inclusief certificaat en snorkel pakket, bestaande uit een duikbril, flippers en snorkel).

Interesse?

Heb je interesse in de snorkelcursus voor kinderen? Schrijf je dan direct in.

Inschrijven