Heb jij je A- en B-diploma en wil je leren snorkelen voor als je op vakantie gaat? Doe dan mee met deze superleuke Snorkelcursus!

Je leert in 10 lessen de basis van het snorkelen. Je leert bijvoorbeeld hoe je je duikbril opzet en je flippers aantrekt, hoe je het water inspringt en hoe je je snorkel leegblaast. Op een speelse manier doen we veel oefeningen, zodat je aan het einde van de cursus de snorkeltechniek goed beheerst. Zo worden je vakanties nog veel leuker!

Nieuwe cursus in 2019!

Op maandag 25 maart van 17.15 – 18.00 uur kun je vrijblijvend deelnemen aan een proefles om te kijken of snorkelen ook iets voor jou is. Vind je het leuk? Doe dan mee aan onze cursus.

De cursusdata zijn 1, 8, 15 april, 6, 13, 20, 27 mei, 17 en 24 juni en 1 juli van 17.15 – 18.00 uur. Op maandag 1 juli zwem je af voor het certificaat.

Kosten: € 199,00 (inclusief certificaat en snorkel pakket, bestaande uit een duikbril, flippers en snorkel).

Proefles: Wil je eerst vrijblijvend ervaren of snorkelen iets voor je is? Dat kan! Stuur een email naar instructie.bsb@woerdensport.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

Schrijf je in

Schrijf je nu in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inschrijven