peuter baby zwemmen

UkkieZwemmen is de leukste activiteit in het water! UkkieZwemmen is speciaal voor baby’s, peuters en natuurlijk de ouders of opa’s en oma’s. Stap voor stap worden de ukkies door oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met water. Bij UkkieZwemmen ga je zingen, water druppelen op het hoofdje van je baby en leert je baby ontspannen drijven en trappelen met de voetjes. Je baby kan zich in het water heerlijk bewegen en dat is goed voor de fysieke ontwikkeling.

Het UkkieZwemmen is een bijzondere ervaring voor jou en je baby. Samen bewegen in het water maakt de vertrouwensband tussen jullie nóg sterker, omdat je samen voortdurend contact maakt. Samen met andere moeders is het ook nog eens heel gezellig én kan je kindje nieuwe vriendjes maken.

UkkieZwemmen is er voor verschillende leeftijden. Je kunt al starten als je baby 6 weken oud is! Je kindje leert steeds nieuwe vaardigheden en kan na afloop van het UkkieZwemmen direct instromen bij de zwemles.

Ukkiezwemmen is op dinsdag en donderdagochtend. De tijden zijn afhankelijk van de leeftijd van je kindje. Kijk op ons rooster voor alle details.

Vooraf inschrijven is niet nodig, je kunt je voorafgaand aan de les even aanmelden bij de receptie.

Let op! Op de dinsdagen in de vakanties (behalve de zomer- en kerstvakantie) is er een Inloop UkkieZwemmen. Op donderdagen in de vakanties vervalt UkkieZwemmen. Kijk altijd even bij de openingstijden, want soms vervalt deze activiteit eenmalig.