***Corona update***
Let op, vanwege Covid-19 is er een beperkt aantal personen in het zwembad toegestaan. Per kind mag er maximaal één volwassene (ouder of grootouder) begeleiden. Kijk in ons rooster wanneer deze les plaatsvindt. Voorafgaand aan de les graag online reserveren. Bij het reserveren graag zowel voor jou als je kind reserveren (dus 2 personen aangeven).

UkkieZwemmen is de leukste activiteit in het water! UkkieZwemmen is speciaal voor baby’s, peuters en natuurlijk de ouders of opa’s en oma’s. Stap voor stap worden de ukkies door oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met water. Bij UkkieZwemmen ga je zingen, water druppelen op het hoofdje van je baby en leert je baby ontspannen drijven en trappelen met de voetjes. Je baby kan zich in het water heerlijk bewegen en dat is goed voor de fysieke ontwikkeling.

Het UkkieZwemmen is een bijzondere ervaring voor jou en je baby. Samen bewegen in het water maakt de vertrouwensband tussen jullie nóg sterker, omdat je samen voortdurend contact maakt. Samen met andere moeders is het ook nog eens heel gezellig én kan je kindje nieuwe vriendjes maken.

peuter baby zwemmen

Voor wie?

UkkieZwemmen is er voor verschillende leeftijden. Je kunt al starten als je baby 6 weken oud is! Je kindje leert steeds nieuwe vaardigheden en kan na afloop van het UkkieZwemmen direct instromen bij de zwemles. 

Wanneer?

Ukkiezwemmen is op dinsdag en donderdagochtend. De tijden zijn afhankelijk van de leeftijd van je kindje. Kijk op ons rooster voor alle details.

Let op! Op de dinsdagen in de vakanties (behalve de zomer- en kerstvakantie) is er een Inloop UkkieZwemmen. Op donderdagen in de vakanties vervalt UkkieZwemmen. Kijk altijd even bij de openingstijden, want soms vervalt deze activiteit eenmalig.

Interesse?

Kijk in ons rooster wanneer deze les plaatsvindt. Voorafgaand aan de les graag online reserveren. Let op, reserveer zowel voor jou als je kind (dus voor 2 personen reserveren)!