Heb jij je A- en B-diploma en wil je als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water bewegen met een prachtige zeemeerminnenstaart? Doe dan mee met onze nieuwe cursus ZeemeerminZwemmen.

Bij de cursus start je met de basisbeginselen van het zwemmen met een zeemeerminnenstaart, zoals het aan- en uittrekken van de staart, hoe je mooie slagen maakt en hoe de draai om de lengte-as wordt uitgevoerd. Als je dit beheerst ga je werken aan je snelheid, conditie en diepte en gaan we verder in op de techniek van het zwemmen onder water, waarbij een echte onderwaterwereld wordt gecreëerd.

Aan het eind van de cursus ontvang je van ons een unieke onderwater film van jou met je zeemeerminnenstaart én een certificaat.

De cursus vindt plaats op zondag en bestaat uit 8 lessen. Tijdens de lessen kun je gebruik maken van onze staarten en vinnen. Het is ook mogelijk om je eigen staart en/of vin mee te nemen.

Wanneer starten de cursussen?

Op dit moment bieden we geen ZeemeerminZwemmen aan. Houd deze webpagina en onze Facebook pagina in de gaten, want hierop volgt te zijner tijd alle informatie over inschrijving voor de aankomende ZeemeerminZwemmen cursussen. 

Hoe laat start de cursus?

8.15 – 9.00 uur (de kinderen worden om 8.00 uur in de zwemzaal verwacht in verband met het uitzoeken en aantrekken van de staart)

Wat is het programma?

8.00 – 8.15 uur: Staart aantrekken
8.15 – 9.00 uur: ZeemeerminZwemmen

Aan welke vereisten moet je voldoen?

Aantal kinderen per groep: maximaal 8

Vereisten: A- en B-diploma en tussen de 7 en 10 jaar oud.

Kan ik eerst een proefles doen?

LET OP: Vanwege Covid-19 bieden we op dit moment geen proeflessen aan!
Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan de cursus, maar wil je graag eerst ervaren of het iets voor je is? Dat kan! Stuur een email naar instructie.bsb@woerdensport.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

ZeemeerminZwemmen

Interesse?

Schrijf je dan direct in. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via zeemeerminzwemmen@woerdensport.nl.

Inschrijven