ZeemeerminZwemmen

Heb jij je A- en B-diploma en wil je als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water bewegen met een prachtige zeemeerminnenstaart? Doe dan mee met onze nieuwe cursus ZeemeerminZwemmen.

Bij de cursus start je met de basisbeginselen van het zwemmen met een zeemeerminnenstaart, zoals het aan- en uittrekken van de staart, hoe je mooie slagen maakt en hoe de draai om de lengte-as wordt uitgevoerd. Als je dit beheerst ga je werken aan je snelheid, conditie en diepte en gaan we verder in op de techniek van het zwemmen onder water, waarbij een echte onderwaterwereld wordt gecreëerd.

Aan het eind van de cursus ontvang je van ons een unieke onderwater film van jou met je zeemeerminnenstaart én een certificaat.

De cursus bestaat uit 8 lessen. Prijs: € 149,=. Bij de prijs is de huur van de staart en vin inbegrepen.

Wanneer:
Start zomercursus: zondag 8, 15, 22, 29 april, 6, 13, 27 mei en 3 juni 2018 (20 mei valt uit i.v.m. 1e Pinksterdag). (vol)

Start najaarscursus: zondag 2, 9, 16, 23, 30 september, 7, 14 en 21 oktober 2018

Tijd: 12.15 – 13.00 uur (de kinderen worden om 12.00 uur in de zwemzaal verwacht in verband met het uitzoeken en aantrekken van de staart)

Aantal kinderen per groep: maximaal 8

Vereisten: A- en B-diploma en tussen de 7 en 10 jaar oud (in verband met de maten van de staarten).

Je kunt je direct inschrijven voor de cursus. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via zeemeerminzwemmen@woerdensport.nl.

Inschrijven