Heb jij je A- en B-diploma en wil je als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water bewegen met een prachtige zeemeerminnenstaart? Doe dan mee met onze nieuwe cursus ZeemeerminZwemmen.

Bij de cursus start je met de basisbeginselen van het zwemmen met een zeemeerminnenstaart, zoals het aan- en uittrekken van de staart, hoe je mooie slagen maakt en hoe de draai om de lengte-as wordt uitgevoerd. Als je dit beheerst ga je werken aan je snelheid, conditie en diepte en gaan we verder in op de techniek van het zwemmen onder water, waarbij een echte onderwaterwereld wordt gecreëerd.

Aan het eind van de cursus ontvang je van ons een unieke onderwater film van jou met je zeemeerminnenstaart én een certificaat.

De cursus bestaat uit 8 lessen. Tijdens de lessen kun je gebruik maken van onze staarten en vinnen. Het is ook mogelijk om je eigen staart en/of vin mee te nemen.

Start cursussen

  • Start in januari 2020: zondag 12, 19, 26 januari, 2, 9, 16, 23 februari (filmopname) en 1 maart (CURSUS IS VOL)
  • Start in april 2020: zondag 5, 19 april, 3, 17, 24 mei, 7,14 (filmopname), 28 juni (CURSUS IS VOL)De eerstvolgende cursus start in september 2020. Hier kan nog niet voor worden ingeschreven. Op deze webpagina en onze Facebook pagina volgt te zijner tijd alle informatie over inschrijving voor ZeemeerminZwemmen cursussen vanaf september 2020. 

Tijd

12.15 – 13.00 uur (de kinderen worden om 12.00 uur in de zwemzaal verwacht in verband met het uitzoeken en aantrekken van de staart)

Programma

10.15 – 11.15 uur: Buitentraining rondom Recreatiecentrum H2O
11.15 – 11.30 uur: Omkleden
11.30 – 12.00 uur: Binnentraining in het zwembad

Vereisten

Aantal kinderen per groep: maximaal 8

Vereisten: A- en B-diploma en tussen de 7 en 10 jaar oud.

Proefles

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan de cursus, maar wil je graag eerst ervaren of het iets voor je is? Dat kan! Stuur een email naar instructie.bsb@woerdensport.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

ZeemeerminZwemmen

Interesse?

Schrijf je dan direct in. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via zeemeerminzwemmen@woerdensport.nl.

Inschrijven