Nieuw: ZeemeerminZwemmen

Heb jij je A-diploma en wil je als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water bewegen met een prachtige zeemeerminnenstaart? In januari starten we in het Batensteinbad met een cursus ZeemeerminZwemmen!

 

Introductiecursus

Hierbij leer je de basisbeginselen, zoals het aan- en uittrekken van de staart, hoe je mooie slagen maakt en hoe de draai om de lengte-as wordt uitgevoerd.

De introductiecursus bestaat uit 4 lessen. Prijs: € 79,=. Bij de prijs is de huur van de staart en vin inbegrepen.

  • Wanneer:
    – Introductiecursus 1: zondagmiddag 14, 21, 28 januari en 4 februari van 12.15 – 13.00 uur
    – Introductiecursus 2: data volgen op korte termijn
  • Aantal kinderen: maximaal 8
  • Vereisten: A-diploma en tussen de 7 en 10 jaar oud (in verband met de maten van de staarten).

Let op, bij veel animo kan het zijn dat de cursus snel volgeboekt is. Je kind wordt in dat geval op de wachtlijst voor de eerstvolgende cursus geplaatst. Er starten meerdere cursussen in 2018.

Gevorderdencursus

Vind je het leuk en wil je meer uitdaging? Ga dan door met de cursus voor gevorderden, ook op zondagmiddag van 12.15 – 13.00 uur. Hierbij wordt er aan snelheid, conditie en diepte gewerkt en gaan we verder in op de techniek van het zwemmen onder water, waarbij een echte onderwaterwereld wordt gecreëerd.

Deze cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten en wordt afgesloten met een certificaat. Prijs: € 149,=. Bij de prijs is de huur van  de staart en vin inbegrepen.

Je kunt je direct inschrijven voor de beginnerscursus. Als je al ervaring hebt en wilt instromen bij de gevorderdencursus, neem dan contact met ons op via communicatie@woerdensport.nl.

Schrijf je in voor de beginnerscursus

Schrijf je nu in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inschrijven