Zwemles voor vrouwen

Zwemlessen volgen doe je niet voor anderen, maar juist voor jezelf. Je investeert in je eigen vaardigheden, zodat je in de toekomst (samen met je kinderen) kunt genieten van het bewegen en recreëren in het water. Als je het prettig vindt om met uitsluitend vrouwen in het zwembad te zwemmen, dan kun je ervoor kiezen om aan de zwemles voor vrouwen deel te nemen. De instructies worden altijd gegeven door vrouwelijke zweminstructeurs.

 

Gedurende het zwemtraject krijg je de juiste handvatten om op een correcte manier de zwemslagen uit te voeren. Je leert in eerste instantie drijven en de school- en rugslag. Daarna ga je verder met de borst- en rugcrawl. Daarnaast leer je ook nog eens extra basisvaardigheden zoals: te water gaan (springen of duiken), onder water zwemmen en draaien. Met al deze vaardigheden ben je zwemveilig en kun je genieten van een leven lang zwemmen.

 

Als je al ervaring hebt met zwemmen, kun je dit aangeven bij de instructeur. Je wordt dan op zwemvaardigheid getest en krijgt de oefenstof die het beste bij je past.

De zwemlessen vinden plaats op maandagochtend van 10.00 – 10.45 uur.