CORONA UPDATE

Momenteel is het nog niet mogelijk kinderfeesten te organiseren op onze locaties. Houd onze Facebook en websites in de gaten voor meer updates.

ZwemFeestjes zijn leuk, kom ze bij ons vieren!

In Batenstein bieden we keuze uit de leukste kinderfeestjes! Kom lekker zwemmen en spetteren met je vriendjes en vriendinnetjes en eten aan de speciaal gedekte tafel in Batenstein Eten & Drinken. Wil je liever buiten spelen in de waterspeeltuin en daarna frietjes eten in de speciale verjaardagshut? Dat kan natuurlijk ook!

ZwemFeestjes
In ons zwembad kan je, naast lekker vrij zwemmen, spelen in de stroomversnelling, racen in de glijbaan of genieten in het bubbelbad. Onze zwemfeestjes hebben diverse thema’s, zoals een Achter-de-Schermen Feestje, met een rondleiding achter de schermen van het zwembad. Of kies een SnorkelFeestje, waarbij je een half uur snorkelles krijgt van een professionele instructeur! Kijk onderstaand bij de mogelijkheden, want er is nog veel meer keuze!

BatensteinBuiten Feestjes
Ook hebben we een super toffe speeltuin, BatensteinBuiten. Met een spraypark, airtrampoline, midgetgolfbaan, schommels, zandspeelplaats en nog veel meer! Kijk voor alle mogelijkheden voor een leuk buitenfeestje bij Feestjes BatensteinBuiten. Er is voldoende keuze, dus er zit altijd iets leuks voor je bij!

Reserveren
Houd bij het reserveren van de kinderfeestjes in het zwembad rekening met onze dagelijks wisselende openingstijden van recreatief zwemmen. Om kinderen voldoende tijd te geven voor eten en zwemmen, adviseren we minimaal 2 uur voor sluitingstijd het kinderfeestje te laten starten.

Dukkie Feest