CORONA UPDATE

Vanaf zaterdag 26 juni kun je in het zwembad en in BatensteinBuiten weer een kinderfeestje vieren.

Kinderfeestjes in het zwembad

In het zwembad bieden we uitsluitend het ZwemFeestje aan. Het feestje kan alleen op vrijdagavond tijdens het recreatief zwemmen worden gevierd.

Hoe reserveer je het ZwemFeestje in het zwembad?

  1. Reserveer via het reserveringsysteem het aantal personen (ouders/begeleiders plus kinderen) in het tijdsblok van recreatiezwemmen op de vrijdagavond van jouw keuze (let op, je kunt exact een week vooruit reserveren).
  2. Neem minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan het feestje contact op met onze horecamedewerkers om door te geven dat je een kinderfeestje wilt vieren en wat je tijdens het feestje wenst te eten/drinken. Contact opnemen kan via: horeca@woerdensport.nl.

Kinderfeestjes in BatensteinBuiten

Ook in BatensteinBuiten kun je weer kinderfeestjes vieren. We bieden twee kinderfeestjes aan: SpeelFeestje en MidgetgolfFeestje.

Hoe reserveer je een van deze kinderfeestjes?

  1. Reserveer via het reserveringsysteem voor BatensteinBuiten voor het aantal volwassenen dat meekomt naar het feestje (voor kinderen hoeft niet te worden gereserveerd). Per volwassene mogen 4 kinderen t/m 12 jaar mee naar binnen.  (let op, je kunt exact een week vooruit reserveren).
  2. Neem minimaal 5 werkdagen voorafgaand aan het feestje contact op met onze horecamedewerkers om door te geven welk kinderfeestje je wilt vieren en wat je tijdens het feestje wenst te eten/drinken. Contact opnemen kan via: horeca@woerdensport.nl.

Houd onze Facebook en websites in de gaten voor meer updates.

***** EINDE UPDATE *****

ZwemFeestjes zijn leuk, kom ze bij ons vieren!

In Batenstein bieden we keuze uit de leukste kinderfeestjes! Kom lekker zwemmen en spetteren met je vriendjes en vriendinnetjes en eten aan de speciaal gedekte tafel in Batenstein Eten & Drinken. Wil je liever buiten spelen in de waterspeeltuin en daarna frietjes eten in de speciale verjaardagshut? Dat kan natuurlijk ook!

ZwemFeestjes
In ons zwembad kan je, naast lekker vrij zwemmen, spelen in de stroomversnelling, racen in de glijbaan of genieten in het bubbelbad. Onze zwemfeestjes hebben diverse thema’s, zoals een Achter-de-Schermen Feestje, met een rondleiding achter de schermen van het zwembad. Of kies een SnorkelFeestje, waarbij je een half uur snorkelles krijgt van een professionele instructeur! Kijk onderstaand bij de mogelijkheden, want er is nog veel meer keuze!

BatensteinBuiten Feestjes
Ook hebben we een super toffe speeltuin, BatensteinBuiten. Met een spraypark, airtrampoline, midgetgolfbaan, schommels, zandspeelplaats en nog veel meer! Kijk voor alle mogelijkheden voor een leuk buitenfeestje bij Feestjes BatensteinBuiten. Er is voldoende keuze, dus er zit altijd iets leuks voor je bij!

Reserveren
Houd bij het reserveren van de kinderfeestjes in het zwembad rekening met onze dagelijks wisselende openingstijden van recreatief zwemmen. Om kinderen voldoende tijd te geven voor eten en zwemmen, adviseren we minimaal 2 uur voor sluitingstijd het kinderfeestje te laten starten.

Dukkie Feest