Zwem4Daagse 2020 uitgesteld tot 2021

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk voor onze zwembaden om de Zwem4Daagse door te laten gaan. We vinden de Zwem4Daagse een feestje en dat is lastig in deze tijd. In 2021 zien we jullie hopelijk allemaal weer!

 

Zwem4daagse 2019 Batensteinbad een succes

Met bijna 250 deelnemers, die vier avonden hun banen zwommen in het Batensteinbad, was het evenement van WoerdenSport een succes.

Van dinsdag 9 juli tot en met vrijdag 12 juli 2019 konden deelnemers iedere avond 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Dit jaar konden de banen voor het eerst ook tijdens de reguliere tijden voor het banenzwemmen worden gezwommen Alle deelnemers ontvingen een medaille. Het initiatief en de organisatie lag in handen van het Batensteinbad, ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en de Watervrienden.

Dit jaar was er op dinsdag een feestelijke opening met El Capstok met gezellige live muziek. Er waren leuke prijzen te winnen voor de mooiste en meest kleurrijke tropische bloemketting. Op woensdag zwom Clown Zappie ook weer een baantje mee en werd er een waterpolo clinic gegeven. Op donderdag organiseerde het Beweegteam Woerden leuke spelletjes en konden kinderen die nog energie over hadden deze kwijt tijdens de uitdagende Kids Bootcamp in BatensteinBuiten. Op vrijdag werd de week swingend en spetterend afgesloten met een knallende disco!

Mevrouw Kuipers deed maar liefst voor de 30e keer mee aan de Zwem4daagse. Zij is door WoerdenSport extra in het zonnetje gezet!

Ook in 2020 zal er weer een Zwem4daagse worden georganiseerd in Batenstein. Houd deze pagina in de gaten, want zodra de data bekend zijn worden ze hier bekend gemaakt.