Zwemvierdaagse, 3 t/m 6 juli 2018

Met bijna 200 deelnemers, die vier avonden hun banen zwommen in het Batensteinbad, was het evenement van WoerdenSport een succes. Het initiatief en de organisatie lag in handen van het Batensteinbad, ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en de Watervrienden.

Organisatoren Elly en Marishja: “Geweldig dat ook dit jaar zoveel mensen enthousiast hebben meegedaan! Niet alleen aan het banenzwemmen, maar ook het spijkerbroek hangen, de sokkenwedstrijd, de clinics en alle andere activiteiten! De sfeer was fantastisch! We merken zoveel enthousiasme bij de mensen en velen blijven jaar op jaar terugkomen!”

Jong en oud deden fanatiek mee. De twee jongste deelnemers, Abel Banen en Liz Hulsenboom, waren beide 6 jaar. De oudste deelneemster was Nel Boele (78 jaar). De winnaar van het spijkerbroekhangen is Joas Corsel. De sokkenwedstrijd is gewonnen door Jasper van Delft. Zij zijn allemaal in het zonnetje gezet door WoerdenSport met bloemen of een cadeautje.

Dit jaar waren onder andere The Blue Veins aanwezig en waren er veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals marshmallows roosteren door Beweegteam Woerden, Clown Zappie met zijn ballonnenkunsten, een free-run clinic door Fast Forward Sports, een waterpolo clinic door ZPC Woerden, spijkerbroekhangen, een sokkenwedstrijd en een toffe disco!

Per avond konden de deelnemers 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Alle deelnemers kregen een medaille en een oorkonde.

Ook in 2019 zal er weer een Zwem4daagse in het Batensteinbad worden georganiseerd. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie!